Over ons

Zoek je een innovatieve en professionele accountant voor je bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een accountantskantoor met 25 jaar ervaring in accountancy en fiscaliteiten. Wij werken volledig digitaal, gemakkelijk en efficiënt. Wij werken samen met onze klanten en geven proactief advies op maat. Wij hanteren geen uurtje-factuurtje mentaliteit, maar een vaste prijs voor onze diensten. Wij zijn online en offline bereikbaar voor al je vragen en wensen. Wij combineren de voordelen van digitaal werken met de voordelen van persoonlijk contact. Wij maken gebruik van Yuki, Exact Online en Moneybird, de beste online software voor je administratie en boekhouding.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag verder met je administratie en financiën, zodat jij je kunt richten op je onderneming.

Over MIJ

Hallo, ik ben Thomas en ik ben de eigenaar van JAAR Werk B.V. Ik werk al 25 jaar in de accountancy accountant en ik heb bij verschillende middelgrote accountantskantoren gewerkt. Zes jaar geleden besloot ik om mijn eigen zaak te starten, omdat ik meer vrijheid en flexibiliteit wilde hebben. Ik kom uit een ondernemende familie, dus het zit in mijn bloed om mijn eigen weg te gaan.

Ik ben een boerenzoon en ik heb een nuchtere en praktische instelling. Ik hou van humor en ik kan goed relativeren. Ik ben christen, dat is voor mij de basis in mijn leven. Ik ben getrouwd en we hebben twee pleegkinderen, die ons veel vreugde en uitdagingen geven.

Als accountant help ik ondernemers met hun administratie, belastingaangifte, jaarrekening en advies. Ik werk digitaal, gemakkelijk en efficiënt. Ik werk samen met mijn klanten en ik geef proactief advies op maat. Ik hanteer geen uurtje-factuurtje mentaliteit, maar een vaste prijs voor mijn diensten. Ik ben online en offline bereikbaar voor al je vragen en wensen. Ik combineer de voordelen van digitaal werken met de voordelen van persoonlijk contact.

Wil je meer weten over mij en mijn diensten? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder met je administratie en financiën, zodat jij je kunt richten op je onderneming.